Po prostu BIG

Kanapka a la Reuben z pastrami i kiszoną kapusta. Idealna, kiedy jesteś bardzo hungry i masz ochotę na coś very
dobrego

 

Składniki

2 kromki Chleba Tostowego XXL Wheat
8 plastrów mięsa pastrami
2 plasterki sera szwajcarskiego
2 łyżki musztardy Dijon
2 łyżki kiszonej kapusty
1 łyżka masła

Sposób przygotowania

  1. Rozgrzej patelnię i dodaj masło.
  2. Ułóż kromki chleba tostowego na patelni.
  3. Dodaj po cztery BIG plastry mięsa pastrami, a następnie po jednym plasterku sera szwajcarskiego.
  4. Rozsmaruj 1 łyżkę musztardy Dijon na every kanapce.
  5. Dodaj po łyżce kiszonej kapusty on top.
  6. Przykryj drugą kromką chleba tostowego, sklej kanapki razem.
  7. Podsmaż je na patelni z każdej strony, aż cheese się rozpuści i chleb będzie chrupiący.
  8. Podawaj na ciepło.